Beoordelingen

8,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,3
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
8,2
Faciliteiten
7,7
Personeel
8,8
Waar voor uw geld
8,0

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    5 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Theoos1967
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 september 2018
    Er hing een bepaalde geur in het beddengoed. Er hing echt een raar luchtje aan. Tevens zouden ze de kamer voor 2 personen in een stapelbed niet moeten verhuren. Echt te klein en onpraktisch
    Ligt schitterend en echt met karakter. Vriendelijk personeel. Mooie omgeving.
    Joost
    nl

    Beoordelingsscore

    4,6
    31 augustus 2018

    Prima, maar we hadden meer verwacht.

    Met two separate beds wordt een stapelbed bedoeld. De kussens stonken enorm. En de foto's op de website maakte het mooier dan het was.
    Het was niet duur. Het personeel was vriendelijk en het is erg rustig.
    Rob
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    28 augustus 2018
    Toen we aankwamen bleek het hotel door omstandigheden dicht te zijn en moesten we naar het nagelegen appartement, dit was in een kelder en leek alsof er werklui uitgezet waren en wij erin moesten. Totaal dus niet wat we verwacht hadden. Er zat een jongen in een joggingbroek en sweatshirt voor de deur die beetje Engels kon en geen Duits. Hotel blijkt door Letten gerund te worden. Normaal zouden we zijn weggegaan, maar omdat het op doorreis was en het al een lange rit was zijn we gebleven. Maar geen excuses niks, we konden niet dineren of ontbijten terwijl dat wel op de site stond. Ze hadden in ieder geval een berichtje kunnen doen via booking.com dat het niet kon. Dan hadden we van te voren wat geregeld. Nu kwamen we aan en konden niks eten na een lange autorit. We hadden een beetje het gevoel alsof het hotel altijd dicht is en gasten altijd in de 4 appartementen ernaast gezet werden. De foto’s en info die op de site staan kwamen dus totaal niet overeen met de werkelijkheid.
    Douche
    ch

    Beoordelingsscore

    8,3
    18 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Karel Steurs
    ch

    Beoordelingsscore

    8,3
    16 september 2018

    Old house with charme close to Freiburg

    Nice breakfast, very friendly staff!
    Klaus
    de

    Beoordelingsscore

    5,4
    15 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ted
    us

    Beoordelingsscore

    7,9
    14 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    John
    au

    Beoordelingsscore

    9,2
    12 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    it

    Beoordelingsscore

    9,2
    12 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    cameron
    jm

    Beoordelingsscore

    4,6
    8 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    john
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 september 2018

    exactly what it says on the tin.

    Bit of a treck to old town.
    Clean well kept place in nice location
    Maria Belen
    de

    Beoordelingsscore

    9,6
    6 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Aiste Radziunaite
    lt

    Beoordelingsscore

    10
    4 september 2018
    Super friendly staff, nice and green location next to the forest. Would definitely come back here
    EasyPeter007
    ch

    Beoordelingsscore

    9,2
    3 september 2018
    We had Suite Room 21A...which had a very small toilet/bathroom/shower....only about 1meter wide and around 2meter long...if you are big ask for a bigger bathroom..
    Very nice and friendly Staff😍: Manager Dina Emerich and her staff was very friendly and helpful. She explained the history of the "Lettische Haus" and that they make the toilet/bathroom afterwards and were luck of room thats why the bathroom is soo small. Very confortable beds and if you have Kids in the middle is a Kids Playing Game Room with TV (in your room NO TV). Location is up at the hill with places you can take your own Picknick. Overall a great place to relax covered with History and very friendly staff and lovley Manager Lady Dina Emerich. Thank you ALL again and hope to see you again at your place or at my Free Spirit Hostel Lärchenheim Saas-Balen near Saas-Fee for your Winter Ski Season Holiday⛷🏂🎿
    Mark
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    2 september 2018
    Far too hot when we were there and no air conditioning
    Free parking, nice location in an area of calm just outside the city centre.
    afshin
    it

    Beoordelingsscore

    7,1
    27 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    2wanderlust
    au

    Beoordelingsscore

    9,6
    26 augustus 2018

    Def stay here

    If there had tobeone thing it would be no elevator and lugging luggage upstairs, but nothing really
    Everything, lovely staff, gorgeous hotel
    GeePurple10
    us

    Beoordelingsscore

    10
    24 augustus 2018
    The staff at this hotel was so kind! They made us comfortable and the environment around the house was beautiful! We had a lovely stay here and would return again if we are ever in the area.
    Banu
    tr

    Beoordelingsscore

    6,2
    23 augustus 2018
    Rooms where we slept had very low ceiling. Quite old rooms.
    Breakfast was great
Beoordelingen worden geladen