Beoordelingen

8,2
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,4
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
8,2
Faciliteiten
7,8
Personeel
8,9
Waar voor uw geld
8,1

Beoordelingen

    th

    Beoordelingsscore

    8,3
    23 juni 2018
    - geen tv en koelkastje op kamer
    - in rustige omgeving - prima ontbijt - fijne bedden
    nicky de ligt
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 juni 2018
    Niets.
    Goed hotel met ruime kamers. Alles was schoon en een prima badkamer. Mooi uitzicht boven het hotel.
    Anniet Salomons
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    21 juni 2018

    Prachtig maar gedateerd.

    Je kon er niet dineren. Wel kon er een (diepvries) piza opgewarmd worden en dat hebben we dan maar gedaan. Verder was alles wel héél gedateerd maar had ook wel weer zijn charme.
    De locatie was prachtig en ook de buitenkant vh prachtige huis was heel mooi.
    RichardLodenstijn
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 juni 2018

    Leuk hotel op een heerlijk rustige locatie.

    Niet voor mensen die slecht ter been zijn, wij moesten 6 trappen omhoog😳
    Op de route van Italië naar huis, stukje van de snelweg. Leuk hotel en heerlijk rustig daar.
    Angela
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    11 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    stijn hermans
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    9 juni 2018
    Ontbijt
    Ligging
    de

    Beoordelingsscore

    7,5
    5 juni 2018
    Het was er rustig
    Nancy
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    4 juni 2018

    Goed hotel voor gezinnen, perfect als tussenstop.

    Er is een restaurant in het hotel wat de avond toen wij er waren alleen maar Pizza's had. Het ontbijt zou vanaf 7.30 starten maar pas rond 8.00/8.30 was het eten klaar. Buiten dat was het een erg goed ontbijt.
    Hele goede locatie als tussenstop tussen Italie en Nederland. Mooie nette hotelkamers. Er was een grote speelruimte voor de kinderen.
    Christiaan
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 juni 2018

    Geweldige villa. Let op! Gebruik het parkeerterrein direct voor het hotel.

    De grote klantvriendelijkheid. Helemaal zoals het hoort. Het hotel ligt in een schitterende en parkachtige omgeving.
    Sergei
    ru

    Beoordelingsscore

    9,6
    21 juni 2018
    Super guest hause in historical ( abt 80-100 years) but in very good condition wooden Villa. Very Nice and friendly staff.Good and modern rooms equipment. Super silence and very green areya with stawbeary medow and century trees.
    ravinder singh bhati
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    15 juni 2018
    There is no lift.
    Location ...nice clean and quite place.
    Doreen
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    14 juni 2018

    Uphill Walk Negative

    Uphill Walk up and down to transportation
    Quite on top of the Hill
    Pieter
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    12 juni 2018

    Interesting place for a short stay

    The room we stayed in needs more possibilties to be darkened. Our children were awake sooner then expected.
    Good breakfast, place is quite charming (history)
    Andersen
    dk

    Beoordelingsscore

    4,2
    11 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    NITA
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    5 juni 2018

    Memorable stay near Freiburg

    Nothing at all.
    Loved the super-clean hotel, surrounded by lovely trees and garden, the quietness, the natural beauty. I thought it had a lovely cared-for look, we enjoyed our room. All was perfect, super breakfast, great staff.
    David
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    4 juni 2018

    Great spot near Freiburg public transport, exotic but nice.

    Is not a place to party or make too many noise
    The place is really nice
    de

    Beoordelingsscore

    8,3
    2 juni 2018
    The pillows were not great and I found it annoying that there was not plug-in near the bed.
    Great location, comfortable bed, beautiful area.
    Kurt
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    1 juni 2018

    great place and cheap!

    Internet was disconnecting regularly and a bit slow. and that the only reason i did not give a full 10 score.
    nice beds, nice rooms, free parking space and cheap what you want more. Quiet environment,nice garden and place to pick-nick.
    Kamil
    cz

    Beoordelingsscore

    9,2
    31 mei 2018
    Great location and staff. Best value for money
    Bafloom
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    30 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen